27 Δεκεμβρίου 2014

Μετά το τέλος η Αρχή!

Γιώργος Θαλάσσης
Κατάργησαν την αργία της Κυριακής. Φυλάκισαν πολιτικούς τους αντιπάλους εξυπηρετώντας το εβραϊκό λόμπι της αμερικής. Έβαλαν στο αρχείο την καταγγελία για την απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη.
Χρησιμοποίησαν τα βοθροκάναλα για να κάνουν το μαύρο άσπρο. Παρέδωσαν την ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας στο Βερολίνο και την σατανική τρόικα. Έκαναν πίσω στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Έκοψαν κάθε γέφυρα συνεργασίας με την Ρωσία καταδικάζοντας την χώρα μας στο να παραμένει προτεκτοράτο της αμερικής. Της αμερικής που πάντα θα παίρνει το μέρος των εχθρών μας όποιος και αν είναι αυτός μικρός ή μεγάλος, σκοπιανός ή τούρκος, αλβανός ή γερμανός.
Φέρθηκαν στους αναρχοτρομοκράτες της Εκάλης και τον εγγονό του φονιά Νασιουτζικ με το γάντι εξυπηρετώντας την Αριστερά και τα ανθελληνικά βοθροκάναλα.
Μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν λειψοί. Το ότι οι άλλοι που περιμένουν να κυβερνήσουν είναι χειρότεροι ή εξίσου κακοί, δεν είναι δικαιολογία για να ευχόμαστε να παραμείνει στην εξουσία ο σαμαροπασοκισμός.
Όταν θα κυβερνήσει η ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης, που λέγεται Αριστερά, θα καεί και απομυθοποιηθεί γρήγορα. Μόνο αν κυβερνήσει, θα αποκαλύψει το αληθινό της πρόσωπο και οι τυφλοί ραγιάδες νεοέλληνες θα καταλάβουν το Αριστερό ψέμα.
Οι μυστηριώδεις μέρες τής μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχής είναι αυτές που πρέπει να ατενίζουμε και να αναμένουμε. Οι μέρες που όλα τα ψεύτικα είδωλα της μεταπολίτευσης θα έχουν καεί και ξεπεραστεί μαζί με τους δοσίλογους. Οι μέρες που η ελευθερία και η αφύπνιση θα πλησιάζουν.
Ως τότε να ευχόμαστε η πρώτη πράξη, το τέλος του σαμαροπασοκισμού, να είναι κοντά.
Πολύ κοντά...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: