3 Απριλίου 2014

Πόσο ξεφτιλισμένοι είναι;;;

1)Υπόθεση Χρυσανθακόπουλου – φρουτάκια (2002 Εκπομπή Ζούγκλα – Μ. Τριανταφυλλόπουλος)
Ο δημοσιογράφος παρουσιάζει (υποκλαπέν βίντεο) τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρυσανθακόπουλο να παίζει φρουτάκια (τυχερά παιχνίδια στην Πάτρα). Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη τον διαγράφει με συνοπτικές διαδικασίες.
Την εποχή αυτή ο βουλευτής έθιγε εθνικά θέματα (όπως Μακεδονικό και άλλα) με θέσεις που ενοχλούσαν. Εικάζεται ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τον παγίδευσε και χρησιμοποίησε τον πρόθυμο Μάκη για να τον διαγράψει.
Κανένα θέμα δεν μπήκε από όλο ο καθεστωτικό κατεστημένο για το βίντεο ως προϊόν υποκλοπής. Το βίντεο ήταν χρήσιμο όταν έπρεπε να φιμώσουν μια φωνή.
2)Υπόθεση Τομπούλογλου (2013 το στέλεχος της ΝΔ ως διοικητής νοσοκομείου παίρνει μίζα – υποκλαπέν βίντεο το αποκαλύπτει)
Συλλαμβάνεται και αφήνεται ελεύθερος με εγγύηση. Κάποιο από το συνάφι του εντός ΝΔ, τον είχαν ως στόχο. Ουδείς αντέδρασε για το βίντεο ως προϊόν υποκλοπής.
Το βίντεο ήταν χρήσιμο όταν έπρεπε να χτυπήσουν κάποιον.l
3) Τώρα με την υπόθεση Μπαλτάκου όταν το βίντεο (τους χαλάει) όλοι θυμήθηκαν την ποινικοποίηση των προϊόντων υποκλοπής.
Θέλουν να αγνοούν τι είπε ο Μπαλτάκος και να μείνουν στο επουσιώδες αν η μαγνητοσκόπηση ήταν νόμιμη ή παράνομη.
Ποτέ να μην ξεχνάμε ότι αυτός που χρησιμοποίησε απειλείται να πάει φυλακή και αυτό ήταν η τελευταία του άμυνα. Τα βίντεο όμως των πρώτων περιπτώσεων ήταν ξακαθάρισμα πολιτικών και άλλων λογαριασμών.

Αυτά όμως απευθύνονται μόνο σε ανθρώπους που εξ ορισμού θεωρούν μα…κες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: