5 Φεβρουαρίου 2014

Όταν έχεις πάρει διαζύγιο με την αλήθεια …

Ο δημοσιογράφος Θ. Καρυπίδης προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας.
Στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε πανικός όταν δημοσιοποιήθηκαν τα εξής «εγκλήματα» του Καρυπίδη.
ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο
Στο facebook έγραψε μετά την προφυλάκιση Χρυσαυγιτών:
«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε… 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Η φράση: «τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες», είναι προφανώς κρυπτοχρυσαυγίτικη.
ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο
Ως δημοσιογράφος είχε καλέσει σε συνέντευξη τον Κασιδιάρη. Το έγκλημα εδώ – εκτός από την πρόσκληση – ήταν ότι τον άφησε να μιλάει ελεύθερα (δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από τα mega – λα κανάλια). Επιτρέπεται σε έναν καθώς πρέπει δημοσιογράφο «να μην γαυγίζει» όταν μιλάει με φασίστα;
*Αδέλφια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, τι είναι ψέματα από αυτά που έγραψε στο f.b. ο Καρυπίδης ή απλά σας ενοχλεί η αλήθεια;
Πετάξτε τον δεν κάνει αυτός για σας. Εσείς έχετε άλλες ηθικές αρχές, άλλες αξίες. Η απορία είναι γιατί δεν το κατάλαβε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: