5 Δεκεμβρίου 2013

Υπέρβαση ορίων – περί ομοφυλοφιλίας

Ενορχηστρωμένη προπαγάνδα υπέρ της Ομοφυλοφιλίας υποστήκαμε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης 26 Νοεμβρίου από τον «Αντέννα» και το «Mega».

Στο megaλο κανάλι, ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενούσε δύο Ελληνίδες αδελφές από τον Κολωνό που μας εξιστορούσαν πόσο ωραίο πράγμα είναι το να είσαι λεσβία! Η μεγαλύτερη αδελφή, η 25χρονη Άρτεμις, είναι ενεργητική λεσβία και εθελόντρια του «Athens Gay Pride», ενώ η μικρότερη και πιο όμορφη, η 21χρονη Δανάη είναι παθητική λεσβία. Η Άρτεμις αποκάλυψε ότι θέλει παιδί, αλλά να το κάνει η σύντροφός της, κι αν δεν μπορέσει, να υιοθετήσουν. Η Δανάη εξιστόρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη πόσο ωραία δέχτηκε και ο γραφίστας μπαμπάς τους την λεσβιακή επιλογή της: Όταν την είδε να φέρνει στο σπίτι διαφορετική κοπέλα κάθε μέρα, την ρώτησε: «Δανάη, το γυρίσαμε;»!..

Η παθητική λεσβία Δανάη παραδέχθηκε ότι λόγω των Ξένων Μεταναστών είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη της στον Κολωνό, αλλά πρόσθεσε με νόημα: «Υπάρχουν πολλοί ξένοι εδώ, αλλά τα περισσότερα προβλήματα εμένα μου τα δημιουργούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Δεν περνάω ποτέ από τα γραφεία τους στον Σταθμό Λαρίσης, γιατί εντάξει εγώ δεν δείχνω για λεσβία, αλλά η κοπέλα μου δείχνει»!..

Κατά τα megaλα τσοντοκάναλα στην χώρα με τις 5000 αυτοκτονίες, την φτώχια και την πείνα το πρόβλημα είναι: οι απογευματινές συνταγές μαγειρικής (προς ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ψωμί) και οι βραδυνές συνταγές «ομοφυλοφιλικής ηδονής».

Άποψη ιστολογίου.
Σεβαστή η όποια «παραφύσει» ιδιορρυθμία.
Μη σεβαστή η προπαγάνδα μετατροπής του «παραφύσει» σε φύσει.
Μη σεβαστή η διαφήμιση της ιδιορρυθμίας.
Τι πέρασε ο «προοδευτικός» ρεπόρτερ Θεοδωράκης προς μικρά κορίτσια; «Μικρές μου δοκιμάστε να δείτε τι ωραίο που είναι!»
Πόσο θα ανεχτούμε ακόμα τέτοια επικίνδυνα καθάρματα!
*Με το καθάρματα προφανώς εννοώ τα ΜΜΕ και τα τσιράκια τους και όχι τα κορίτσια από τον Κολωνό.
Προτρέπω γονείς να δουν «με τα μάτια των παιδιών τους» το βίντεο «προβολής της ομοφυλοφιλίας» του Θεοδωράκη και να πράξουν τα δέοντα εάν νομίζουν ότι πρέπει να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: