9 Μαΐου 2013

Κρυφο - χρυσαυγΙτες ή απλά εσκοτισμένοι;

Με αφορμή την δια ροπάλου απαγόρευση διανομής τροφίμων την Μ. Πέμπτη, από την Χρυσή Αυγή προς δεινοπαθούντες και πενόμενους συμπολίτες μας, τα ΜΜΕ υπερτόνιζαν ότι η διανομή τροφίμων απευθυνόταν μόνο σε Έλληνες, χλευάζοντας το «μόνο σε Έλληνες».
Η Χρυσή Αυγή ανταπαντά ότι όταν τα τρόφιμα δεν επαρκούν ώστε να βοηθηθούν ΟΛΟΙ οι έχοντες ανάγκη Έλληνες, δεν είναι δυνατόν να δώσουμε και σε άλλους. Τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης είναι χρήματα φορολογούμενων Ελλήνων και τα επιστρέφουμε σε αυτούς.
Ξέρω πολλούς που είναι έτοιμοι να στερηθούν οι ίδιοι, προκειμένου να βοηθήσουν άλλους. Είναι έτοιμοι να μειώσουν το δικό τους φαγητό και να το μοιραστούν. Δεν ξέρω κανέναν που θα έπαιρνε το φαγητό από το πιάτο του παιδιού του, προκειμένου να το δώσει σε άλλον.
Ως εκ τούτου το να τονίζουν το «μόνο για Έλληνες» λειτουργεί προπαγανδιστικά μόνο ΥΠΕΡ της Χρυσής Αυγής.
Τι να συμπεράνουμε για όλους αυτούς;
Είναι κρυφο –χρυσαυγίτες που με κάθε τους ενέργεια απλά ενισχύουν την Χρυσή Αυγή ή απλά εσκοτισμένοι εγκέφαλοι;
*Μια ένδειξη για το ποιόν ενισχύουν είναι η εξής:
Οτιδήποτε δημοσιεύεται σε έντυπο ή λέγεται σε τηλεοπτική εκπομπή που να καταφέρεται ενάντια στην ΧΑ, είναι πάντα αναρτημένο (είτε το κείμενο είτε το βίντεο) στην ιστοσελίδα της ΧΑ. Προφανώς δεν είναι ανώμαλοι να δημοσιεύουν όλα τα εναντίον τους δημοσιεύματα ή σχόλια αν ζημιώνονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: