28 Μαρτίου 2013

Η πατρίδα σε κίνδυνο

Τι εστί «νόημα ζωής»
Ζαν Πωλ Σάρτρ: Η κόλασή μου είναι ο άλλος.
Η ανάγκη εύρεσης νοήματος ζωής χρησιμοποιείται με επιτυχία από τους εχθρούς της Ελλάδος σε μια μερίδα της νεολαίας μας. Βρήκαν ως νόημα ζωής τον εχθρό. Εχθρός είναι η πατρίδα, είναι η σημαία, είναι αυτοί που αγωνίστηκαν για να υπάρχουμε ως Έθνος - Κράτος σήμερα.
Η παγκόσμια συνομωσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εμφάνισε ως νόσο της εποχής την λεγόμενη «οικονομική κρίση».
Διαδίδουν τα ΜΜΕ ότι η κρίση αφορά κυρίως τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Στην Ευρώπη και την Αμερική όμως ως στόχος είναι μόνο οι Έλληνες. Τεμπέληδες και διεφθαρμένους μας χαρακτηρίζουν.
Λίγο είχα πειστεί και εγώ μέχρι τώρα. Τα ίδια τώρα λένε και για την Κύπρο – που κατά σύμπτωση είναι και αυτοί Έλληνες (παρά την διαφωνία της Κας Παναγιωταρέα).
Τα χαρακτηριστικά όμως του Κυπριακού Κράτους είναι ιδιαιτέρως ευρωπαϊκά σε επίπεδο κρατικής οργάνωσης. Το επιχείρημα περί τεμπέληδων, εδώ δεν πιάνει.
Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Μάλλον στόχος είναι ο Ελληνισμός και καθόλου τα οικονομικά μεγέθη.
Αυτή είναι η επίθεση από τα έξω.
Υπάρχει όμως και η επίθεση από τα μέσα.
Τα τελευταία 30 χρόνια γίνεται προσπάθεια άλωσης των παιδικών ψυχών μέσα από τα σχολικά βιβλία. Λίγοι ασχολούνται με το θέμα τρέχοντας πίσω από τις ειδήσεις αποπροσανατολισμού των Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας.
Η άλλη εκ των έσω επίθεση είναι η αγωνιώδης προσπάθεια ενός νέου εμφυλίου. Το φρικιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», συχνά ακούγεται και γράφεται.
Τα παιδιά των Βορείων Προαστίων είναι οι στρατιώτες της ομάδας. Ως ενεργοί και εν δυνάμει δολοφόνοι καλύπτονται απολύτως από την εξουσία της Νέας Τάξης.
Τα γεγονότα στο Λουτράκι της 25ης Μαρτίου, είναι καθημερινότητα ανά την Ελλάδα. Προδίδουν το μέλλον που έρχεται. Το όπλο παρά πόδα είναι εδώ.
Στόχος η Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: