29 Δεκεμβρίου 2012

Το πανεπιστημιακό «όραμα» του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ:
«Ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, και ενώ τα Πανεπιστήμια δεν λειτουργούν, η κυβέρνηση, με τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς ψάχνει αφορμές για να επιτεθεί στους πολιτικούς χώρους που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό του πανεπιστήμιου, παραβιάζοντας το άσυλο με πρόσχημα την δήθεν πάταξη του παρεμπορίου. Ο κ. Δένδιας συνεχίζει την επιχείρηση εμπέδωσης της τρομοκρατίας σε κάθε συλλογικότητα στο κέντρο της Αθήνας που δεν...ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής.
Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ με πρωταγωνιστές δυνάμεις της αστυνομίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο και κάνανε «φύλο και φτερό» γραφεία φοιτητικών νεολαιών, απειλώντας με προσαγωγές. Πρόκειται για μια ακόμα ευθεία επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο άσυλο, στη δημοκρατική λειτουργία των Πανεπιστημίων».

ΣΧΟΛΙΑ
-Θυμήθηκαν τα Χριστούγεννα οι με πάθος μισούντες τον Χριστιανισμό (βλέπε πως υπερασπίστηκαν το corpus chisti - Παίσιος)
-Ενώ τα πανεπιστήμια ΔΕΝ λειτουργούν, η κυβέρνηση επιτίθεται στις συλλογικότητες (βλέπε νταβατζήδες και λαθρέμπορους) που στεγάζονται σε αυτά.
*Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να γίνουν κυβέρνηση.
Οι παιδο – ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ έχουν το λόγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: