24 Σεπτεμβρίου 2011

Περί σωτηρίας της πατρίδας

Πέντε προτάσεις για να υπάρξουμε !

1. Διαχείριση χώρων
Το δημόσιο πληρώνει τεράστια ποσά σε ενοίκια για στέγαση υπηρεσιών ενώ υπάρχουν εκατοντάδες κτίρια του δημοσίου αναξιοποίητα.
Δεν είναι δυνατόν κτίρια του ΕΟΤ κλειδωμένα να αφήνονται να καταρρέουν και ταυτόχρονα π.χ. ο δήμος Σπάρτης (να προσπαθεί 20 χρόνια να πάρει ξενοδοχείο του ΕΟΤ και να πληρώνει ενοίκιο 10 χιλ. το μήνα)
Τώρα η περιουσία όλων των οργανισμών και υπουργείων σε έναν φορέα και άμεση αξιοποίησή της.

2. Διαχείριση προσωπικού
Δεν είναι δυνατόν δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ υποαπασχολούνται στην υπηρεσία που βρίσκονται, να δύνανται να αρνούνται να δουλέψουν σε άλλη υπηρεσία (πχ. καθαρίστριες – μόνιμες κάθονται και ταυτόχρονα πληρώνονται συνεργεία με προσωπικό αλλοδαπούς)
Τώρα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να ανήκουν σε κάθε νομαρχία που αυτή αποφασίζει που θα απασχολούνται κάθε μέρα ( εκεί που υπάρχει ανάγκη )

3. Κοινωνική Θητεία

Δεν είναι δυνατόν οι στρατιώτες να πλήττουν από απραξία.
Οι άνδρες Έλληνες παρέχουν την εργατική τους δύναμη στο κράτος για ένα χρόνο ( 1 μήνα εκπαίδευση και 11 εργασία )
Εργάζονται σε όλα τα δημόσια έργα που τώρα απασχολούνται παράνομα αλλοδαποί για να πλουτίζουν οι εργολάβοι.

4. Δήμευση περιουσιών

Για όποια αναντιστοιχία υπάρχει μεταξύ φορολογικών δηλώσεων και αξίας περιουσιακών στοιχείων ( τα τελευταία 30 χρόνια), δήμευση της επιπλέον περιουσίας.

5. Δημόσιοι υπάλληλοι
Αν παραστεί ανάγκη μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων η αρχή θα είναι. Δεν θα απολυθούν προσληφθέντες μέσω ΑΣΕΠ. Να παραμείνει ένας από κάθε οικογένεια.

Ένα τρύπιο βαρέλι ποτέ δεν γεμίζει , όσους φόρους και να πληρώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: