21 Αυγούστου 2011

ΣΥΡΙΖΑ - Συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Στην Αυγή δημοσιεύτηκε άρθρο με πρόταση για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο εν ονόματι της Ειρήνης και της συνύπαρξης των πολιτισμών. Όταν διαβάσετε το άρθρο προσέξτε και τα επί του άρθρου σχόλια.
Ο λαγός του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά. Για να μην ξεχνιόμαστε την Ρεπούσιο ιστορία το ΠΑΣΟΚ την έγραψε η ΝΔ την έδωσε στα σχολεία και ο ΣΥΡΙΖΑ την προπαγάνδιζε στα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.
Τώρα ήρθε η ώρα του Αιγαίου. Η ώρα της συνεκμετάλλευσης και η προπαγάνδα άρχισε από την Αυγή της «ειρήνης».
Τι θέλουν οι λαοί; «ειρήνη» και τον μισθούλη τους. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ τα προσφέρει πακέτο και τα δύο.
Αν δώσουμε στην Τουρκία το μισό Αιγαίο (τα πετρέλαια) εξαλείφεται ο κίνδυνος πολέμου ( θα βλέπουμε ήρεμοι τρώγοντας γαριδάκια τα τούρκικα αισθηματικά στην tv “μας”) και θα διασφαλίσουμε ένα μισθό εν ανάγκη διοριζόμενοι και όλοι οι Έλληνες στο δημόσιο.
Η πρόταση απολύτως δελεαστική για ευνουχισμένους πολίτες.
Απευθυνόμενος στου πολίτες που επιμένουν να εξακολουθούν να σκέφτονται – και όχι στα μίσθαρνα όργανα αρθρογράφους κλπ – υπενθυμίζω ότι η φύση και η ιστορία μας διδάσκουν ότι :
1. Όταν ένα σκυλί γαβγίσει και φοβηθεί κάποιος τρέχοντας είναι σίγουρο ότι οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες γι’ αυτόν. Η πολιτική του κατευνασμού προς την ναζιστική Γερμανία την έκανε πιο επιθετική απέναντι στους υποχωρούντες.
2. Αν έτσι σκέφτονταν οι πρόγονοί μας – προ του 1821 – και εν ονόματι της ειρήνης δεν αντιδρούσαν, σήμερα θα είμαστε μέλη μιας πανευρωπαϊκής οθωμανικής αυτοκρατορίας.
*Ίσως βέβαια μύχιος πόθος του αρθογράφου της Αυγής να είναι αυτός.
3.Οι συριζαίοι βέβαια απευθύνονται και στους «ηλίθιους» προγόνους μας της περιόδου του 1940. Αν είχαν αφήσει του Ιταλούς στην Αλβανία, αν δεν αντιστέκονταν στους Γερμανούς, σήμερα θα είχαμε ειρήνη και μια ναζιστική Ευρώπη.
4. Το να μιλήσουμε για στοιχειώδη ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αυτά είναι άγνωστα στους λαγούς.
- Ο ρόλος του λαγού είναι πάντα να ανοίγει δρόμο στο αφεντικό. Ο στόχος προς το παρόν είναι η προπαγάνδα ( Γκέμπελς σε ξέσκισαν) που ανοίγει το δρόμο της αποδοχής της «λύσης» της Νέας Τάξης. Ποτέ μην ξεχνάμε ότι και ο Χίτλερ για «Νέα Τάξη» μίλαγε.
Συγχαρητήρια παιδιά ! Πόσο πάει η δουλειά;
περισσότερα



Δεν υπάρχουν σχόλια: