26 Φεβρουαρίου 2011

Αντικανταφική υστερία και παρεπόμενα….

Αυτή η δήθεν «δημοκρατική» υστερία των εγχώριων «βρικολάκων της ενημέρωσης» - που κατά παραχώρηση τους λέμε «δημοσιογράφους» δεν είναι δυνατόν να μη μας φέρνει άλλους συνειρμούς.
- Μας θυμίζει την εποχή πτώσης του Τσαουσέσκου (που τότε τον ανακάλυψαν ως σφαγέα ή δικτάτορα) που μίλαγαν για 700 χιλιάδες νεκρούς, που αργότερα έγιναν 70 χιλιάδες, μετά 700 και κατέληξαν μετά από χρόνια σε 70. Ήταν ένα ζήτημα μηδενικών που εδραίωναν όμως μια ισχυρή προπαγάνδα ( αξίζει να θυμηθούμε επίσης ότι την ίδια εβδομάδα οι αμερικάνοι είχαν μπει στον Παναμά με εκατοντάδες νεκρούς που οι βρικόλακές μας το έκαναν γαργάρα).
- Μας θυμίζει την εποχή που τα αφεντικά βομβάρδιζαν την Σερβία – οι βρικόλακές μας ανακάλυπταν τις «σφαγές» του Μιλόσεβιτς.
- Μας θυμίζει την εποχή που τα αφεντικά βομβάρδιζαν το Ιράκ – οι βρικόλακές μας ανακάλυπταν τον απόγονο του Χίτλερ Σαντάμ Χουσείν κα τα χημικά και πυρηνικά του όπλα ( που τελικά ήταν ανύπαρκτα ). Ποτέ όμως δεν είδαν τα πυρηνικά του Ισραήλ και των αφεντικών.
- Τώρα ανακάλυψαν τον νέο δαίμονα στο πρόσωπα του πάμπλουτου Καντάφι που μένει σε αντίσκηνο ( επιστράτεψαν και κοριτσάκια να λένε – μα αυτός είναι χειρότερος και από τον Σαντάμ)
* Δεν θα πάρω ακριβώς θέση για το τι είναι και τι δεν είναι ο Καντάφι ( οι πραγματικοί Λίβυοι ξέρουν καλύτερα ), μου είναι όμως αδύνατον να αποφύγω τους συνειρμούς και παρακολουθήσω αυτό το εγχώριο «δημοσιογραφικό» σκυλολόϊ.
Περισσότερα περί Καντάφι στον φίλο – επίσης αιρετικό:
«Αριστερό Πατριώτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: