8 Ιανουαρίου 2011

Η διαστροφή του ανθρώπινου γένους

Προ μηνός εξαιρετικός και αξιόπιστος φίλος με πληροφόρησε ότι σε πολιτείες των ΗΠΑ προωθούν νόμους απαγόρευσης της χρήσης των λέξεων «πατέρας» και «μητέρα». Διότι θίγονταν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων που θα υιοθετούσαν παιδιά.
Παρά την αξιοπιστία της πληροφορίας δεν την δημοσιοποίησα. Σήμερα στο “Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί” ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώνεται και επί ευρωπαϊκού επιπέδου.
Μεταξύ άλλων αναφέρονται :
«Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» . Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία»
ΣΧΟΛΙΟ
Η απόλυτη ανθρώπινη διαστροφή στο απόγειό της. Οι διαστροφές επιβάλλονται πλέον με νόμους. Στην μεγάλη Αμερική ήδη υπάρχει κίνημα ενάντια στους γονείς ( διότι λένε ότι οι ΜΗ γονείς επιβαρύνονται οικονομικά για την υγεία των παιδιών )
Εδώ όμως πρόκειται για ακραία διαστροφή.
Αν το έβγαζε στον αέρα ο Σεραφείμ θα είχαμε ήδη τους υποτακτικούς και υπαλλήλους του «παγκοσμιοποιημένου χυλού» να μιλάνε για φασισμό και ακροδεξιά - την γνωστή καραμέλα που ήδη τη φτύνουμε στη μούρη τους.
* ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ( σε λίγο το ακροδεξιός θα γίνει τίτλος τιμής )
περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: