20 Νοεμβρίου 2010

Οι εθνοπροδότες δημιουργούν «και» σκουπιδότοπους


« σκάνδαλο» Βατοπαιδίου και αποτελέσματα:
-Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση,
- η Ελλάδα υπό πτώχευση,
-η μάχη των “προοδευτικών” ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία και ΥΠΕΡ των μουσουλμάνων ( οι οποίοι πλέον αποτελούν στρατό κατοχής στη χώρα) σε πλήρη εξέλιξη,
- ένα χρυσοπληρωμένο κτίριο (για χρήση 2 μηνών στους Ολυμπιακούς αγώνες)
Αντί για πρότυπο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα γινόταν από την Ι.Μονή Βατοπαιδίου σήμερα είναι υπό κατάρρευση και ένας δημόσιος σκουπιδότοπος όπως και εκατοντάδες « δημοσιογραφικά φιλέτα» δημόσια κτίρια σε όλη τη χώρα.
Οι εξωτερικοί εχθροί δεν χρειάζονται υπάρχουν αρκετοί εντός των πυλών!
Τα παρακάτω από το «έγκυρο» βήμα που και αυτό πρωταγωνίστησε την εποχή που «έπρεπε» το ΠΑΣΟΚ να γίνει κυβέρνηση και τα Ολυμπιακά ακίνητα σκουπιδότοποι
(αποτελούν μνημείο υποκρισίας)

Απολαύστε το άκρων άωτον της υποκρισίας του «έγκυρου» βήματος.
Σκουπιδότοπος το κτίριο... «Βατοπαίδι»
Οι γυψοσανίδες είναι οι πρωταγωνίστριες στο κτίριο που απετέλεσε μια από τις πέτρες του σκανδάλου στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Βρίσκεται στην Α΄ είσοδο του Χωριού.

Το «κτίριο Βατοπαίδι», όπως το λένε οι κάτοικοι, έχει λεηλατηθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Οι γυψοσανίδες έχουν καταστραφεί σχεδόν παντού, καρέκλες και ράφια έχουν γίνει αποκαΐδια, γυάλινες επιφάνειες έχουν μετατραπεί σε σωρούς θρύψαλων, οτιδήποτε μεταλλικό έχει αφαιρεθεί, ακόμη και από τα καλώδια του ρεύματος.

Στα δάπεδα, σωροί χαρτιών και φακέλων, ακόμη και τα σχέδια του κτιρίου με τίτλο «Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων». Μόλις πέσει το σκοτάδι, όπως αφηγείται ο κ. Κώστας Σκέντζος , «στο κτίριο γλιστρούν σκιές, από τις κατεβασμένες τζαμαρίες ή τις παραβιασμένες πόρτες. Μέσα σε 24.000 τ.μ. σε τρία επίπεδα και εντελώς αφύλακτα, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι του κατέβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: