9 Οκτωβρίου 2010

“μαζί τα φάγαμε” - Πάγκαλος



Πάγκαλος στην κοινοβουλευτική επιτροπή δημόσιας διοίκησης :
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε, πού τα φάγατε τα λεφτά, είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος».
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;
Εμείς προκειμένου ΕΣΕΙΣ να μας ψηφίζετε δηλαδή ( ο συνένοχος Ελληνικός λαός ) και να σας κυβερνάμε ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ να σας διορίζουμε στο δημόσιο.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΑΘΛΙΟΙ» ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ :Δεν τα φάγαμε μαζί Πάγκαλε. Κάτι ψίχουλα ρίχνατε κάτω από το τραπέζι για να κάνετε τις δουλειές σας. Είτε σε μάκρο-επίπεδο με τις μεγάλες αρπαχτές ( βλέπε τα ομολογημένα από Siemens Τσουκάτος – Μαντέλης και τις τεράστιες περιουσίες Γιάννου – Άκη κλπ. ), είτε σε μίκρο-επίπεδο με οικογενειακά βολέματα.
* Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα το βόλεμα της κόρης σου Αριάδνης μεγάλε Πάγκαλε.
Από την εφημερίδα της Κυβερνήσεως μάθαμε ότι :
1) Στις 26.5.2004 η κυρία Αριάδνη Παγκάλου μετατάσσεται από την Βουλή των Ελλήνων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε θέση του κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού (με βαθμό Δ΄)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και δεν της άρεσε.
2) Στις 7.4.2006 η κυρία Αριάδνη Παγκάλου παραιτείται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών λόγω διορισμού σε θέση μουσικού στο Δήμο Αθηναίων.
ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

** Όλα αυτά έγιναν μέσω ΑΣΕΠ μέγιστε ;;
Να σημειώσουμε ότι οι εξυπηρετήσεις έγιναν και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ. Βάσταμε να σε βαστώ λέει και η παροιμία. «ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε.»Ελληνικέ λαέ ΞΥΠΝΑ αυτοί μόνιμα για την πάρτη τους παλεύουνε. Αν την ψάξουμε τη δουλειά θα βρούμε για όλους.
ΑΛΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: