23 Ιουλίου 2010

Η Αλέκα πρωθυπουργός

Ας σκεφτούμε ένα σενάριο στο οποίο η βουλή θα έδινε της εξουσία με ψήφο ανοχής στο ΚΚΕ. Τι θα συνέβαινε τότε; Θα εφάρμοζε το κυβερνητικό πρόγραμμα που απαιτεί να εφαρμόσουν άλλοι;
Ας το δούμε λοιπόν :

1. Για το μεταναστευτικό - εδώ
Συνοπτικά άμεση νομιμοποίηση των πάντων με όλες τις κοινωνικές παροχές που απολαμβάνουν όλοι οι ασφαλισμένοι Έλληνες ( για τους άνεργους και ανασφάλιστους Έλληνες ούτε λόγος ). Για να χτυπήσουμε το ρατσισμό θα συμπληρώνονται πρώτα τα κρεβάτια των νοσοκομείων με μετανάστες και αν υπάρχουν κενά θα πηγαίνουν και Έλληνες.
2. Άμεσο κλείσιμο των λιμανιών της χώρας – να εμποδίσουμε τους αστούς να κάνουν διακοπές – αφού οι φτωχοί εργάτες δεν μπορούν.
3. Κατάληψη των εργοστασίων και διοίκησή τους από εργατικά συμβούλια. Αν οι επιστήμονες που εργάζονται σε αυτά αρνηθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους – θα εκτελούνται ως εχθροί της επανάστασης.
4. Αναβάθμιση εργατών «πιστών στο κόμμα» σε χημικούς ή μηχανικούς που θα χρειάζεται το εργοστάσιο. Η αναβάθμιση θα γίνεται με ταχύριθμα σεμινάρια «οι φρουροί της επανάστασης όλα τα μπορούν»
5. Θα υποχρεώσουμε τις άλλες χώρες να εισάγουν τα προϊόντα μας – απειλώντας τες με την σοσιαλιστική μας δύναμη.
6. Έξοδος από το ευρώ – το νέο νόμισμα θα είναι η ρουβλοδραχμή με ισοτιμία σε σχέση με το ευρώ όποια αποφασίσει η επαναστατική οικονομική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: