15 Ιανουαρίου 2010

Οι «αντιρατσιστές» της Παντείου …..


Ο Δημήτρης Χριστόπουλος δεν είναι άλλος απ' τον πρόεδρο της "Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" της ΜΚΟ δηλαδή που είναι πίσω απ'το νομοσχέδιο Ραγκούση για τη ιθαγένεια.(http://www.antinews.gr/?p=30246)
Ο Χριστόπουλος πέρα από πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώμτα του Ανθρώπου, πέρα από καθηγητής (επίκουρος) στο Πάντειο, πέρα από εξέχων μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ, http://www.kemo.gr/) δούλεψε επί σειρά ετών στο συνήγορο του πολίτη ως ειδικός επισήμονας και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους νυν ειδικούς επιστήμονες και βοηθούς συνηγόρους αφού άλλωστε με τους περισσότερους απ' αυτούς συμπορεύονται ιδεολογικά κι έχουν στρατευθεί στον αγώνα για τα πάσης φύσεως "δικαιώματα" των πάσης φύσεως "μειονοτήτων". Αυτό περί συνηγόρου το τονίζω διότι το επόμενο καυτό θέμα που θέλουν ν' ανοίξουν (αν και νομίζω έχει ανοίξει ήδη) είναι αυτό της απόσυρσης των ιερών συμβόλων απ'τους δημόσιους χώρους. Το θέμα αυτό λοιπόν θα το χειριστεί όπως μαθαίνουμε ο συνήγορος του πολίτη. Αμφιβάλλει κανείς μετά τα παραπάνω για το ποια θέση πρόκειται να πάρει ο Συνήγορος;;

Περισσότερα στο ιστολόγιο http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

*Ευχαριστώ τον φίλο Δημήτρη τον Μυτιληνιό που μου υπενθύμισε μέρος του αντιρατσιστικού αγώνα που διεξάγεται στην Πάντειο.
Μια απορία έχω αυτός ο «άντρακλας» Χριστόπουλος θα τόλμαγε ποτέ να αντικαταστήσει την λέξη ΧΡΙΣΤΟΣ με την λέξη ΜΩΑΜΕΘ ή ΑΛΛΑΧ.
Χριστόπουλε το μεταξωτό βρακάκι σου είναι πολύ αδύναμο για τέτοια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: