3 Φεβρουαρίου 2009

Στο Ελλαδιστάν όλα είναι εφικτά

Στη βουλή έγινε ερώτηση πως είναι δυνατόν ο σέρβερ του Μετσόβιου Πολυτεχνείου να χρησιμοποιείται από το γνωστό site “indymedia” , στημένο από τον γνωστό και μη εξαιρετέο George Σόρος, οικονομικό στήριγμα των Σκοπίων και επαγγελματία ανθέλληνα.
Από το “indymedia” καθοδηγούνται οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι κλπ. για τις καταστροφές που προκαλούν κάθε φορά, ακόμα και στο ίδιο το πολυτεχνείο. Επίσης είναι ο βασικός μηχανισμός στοχοποίησης όσων αντιδρούν στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. «Υψηλή καθοδήγηση» μέσω Πολυτεχνείου.
Το αποκορύφωμα και απόδειξη της διάλυσης αυτού του κράτους, είναι ότι ο υφυπουργός παιδείας Ταλιαδούρος απάντησε στον ερωτώντα βουλευτή με έγγραφο στο οποίο αναφέρεται η παράκληση του υπουργείου προς τον πρύτανη να επιληφθεί του θέματος ώστε να διακοπή η χρήση του server.
Σε ποιο κράτος της γης τέτοιο θέμα θα αντιμετωπιζόταν με παρακλήσεις και όχι με άμεση επέμβαση της δικαιοσύνης εναντίον της πρυτανείας του ιδρύματος;
Το παραμύθι περί αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων κλπ ας τελειώσει επιτέλους. Δεν μπορεί κάποιοι κουλτουρομα….κες να το παίζουν ανεξάρτητοι και ωραίοι με το χέρι τους βαθειά χωμένο στην τσέπη του Ελληνικού λαού.
Αφεντικό στα Πανεπιστήμια είναι αυτός που πληρώνει για την ύπαρξή τους. Πρέπει να απαιτήσουμε πλέον οι πολίτες αυτής της χώρας να μην επιτραπεί να κλείσει ούτε για μια ώρα και ποτέ σχολείο ή Πανεπιστήμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: